Shopping

Het koffieglas

Bijna iedereen weet wat hittewoorden betekenen. ‘Hete koffie’ wordt altijd uitgesproken als ‘hokay koffie.’ En ‘stomen’ betekent ‘in brand staan’. Minder mensen weten echter dat ‘barbecue’ ook ‘in brand’ betekent. Thuis gebruiken we dit woord om te verwijzen naar de handeling van het koken op de barbecue. Barbecues zijn vooral populair in Amerika, vandaar dat ook de term ‘bar-b-q’ wordt gebruikt.

Thermische glazen worden aangeboden in een brede waaier van kleuren en symbolen, waardoor zij een indrukwekkende reeks onnavolgbare vormen aannemen. Ze zijn praktisch onbreekbaar, hun talrijke lagen zijn bestand tegen afschilferen en afbladderen. Bijna iedereen kan thermisch glasbestek vinden dat kan snijden, verdikken en richten.

Het eigenlijke smeltpunt van koffie glas is niet verschrikkelijk hoog, maar voldoende om zeer heldere, duidelijke en scherpe vlammen te creëren. Dit maakt het een bijzonder geschikt materiaal voor barbecuen, omdat het een felgekleurde vlam geeft in combinatie met de thermische verbranding. Het eigenlijke smeltpunt ligt in de negatieve deeltjesrichting, zodat de vlammen slechts één honderd procent in die richting blijven.

Vanwege de anti-klonter eigenschappen is het bijzonder handig om dingen te snijden op of onder het niveau van het glas. Het bovenstaande proces is vooral gemakkelijk uit te voeren met flessen met een vierkante bodem, die een essentiële negatieve deeltjesgrootte van de benodigde moleculen hebben.

De chemie is er allemaal. Bij kamertemperatuur is het glas niet klevendSolide producten voegen zich naar de exacte vorm van de mal, dus het blijft absoluut vlak! Onder het oppervlak van het glas wordt het glas met druk afgekoeld, waardoor het een echt glad, glanzend en anti-klonterig oppervlak krijgt.

Nadelen van dit glasproduct glaswerk.

Het glas is niet zo gemakkelijk schoon te maken als chemisch glas. De chemische stof bevrijdt de oppervlaktespanning van het glas, waardoor het het ongelooflijke vermogen heeft om onder druk te breken. chemische omhulsels kunnen dit slechts in beperkte mate, omdat chemische omhulsels alleen onder druk en hitte kunnen worden verzegeld.

In chemisch glaswerk wordt, eenmaal bevroren, alle oppervlaktespanning en het natuurlijke stofdeeltje door de chemische stof vastgehouden. Dankzij de anti-verstoppingscapaciteiten van het glaswerk kan het worden gebruikt in omgevingen met een hoge hitte.

Kortom, u zult uw glaswerk nooit vervangen, maar u kunt het er wel antiek laten uitzien met het nieuw verkrijgbare Thermallass glas.

Celsiussterkte – Dit is een maat voor de verhouding tussen sterkte en gewicht van het materiaal.