Malelions vrouwen

Luid en zelfverzekerd. Als je ooit in een situatie bent waarin je je ongemakkelijk voelt, zeg dan gewoon iets. Het kan zo simpel zijn als voor jezelf opkomen en zeggen: "Ik vind het echt niet leuk hoe je me nu behandelt, maar ik laat het niet op me zitten; dit is hoe ik ga omgaan met wat je aan het doen bent." Of zelfs zeggen: "Dit is niet oké. Ik tolereer dit soort behandeling niet in deze situatie." Dat lost het probleem misschien niet meteen op, maar het stelt je wel in staat om met opgeheven hoofd weg te lopen, wetende dat je je niet slecht hebt laten behandelen door iemand zonder voor jezelf op te komen. Dus, wees niet bang om je mond open te doen. Het is een geweldige manier om te laten zien hoe zelfverzekerd je bent, maar er komt geen agressief gedrag bij kijken. Soms helpt het om nieuwe kleren te kopen. Malelions voor vrouwen is een stijl die zelfverzekerheid uitstraalt

Dump de dieet cultuur.

Ons is geleerd dat we in vorm moeten komen voor ons lichaam, anders worden we niet geaccepteerd door de maatschappij. We hebben ook te horen gekregen dat als we geen bepaald lichaamsbeeld bereiken, we eenzaam en ongelukkig zullen zijn. De dieetcultuur heeft ons het gevoel gegeven dat we in vorm moeten zijn om gelukkig te zijn, maar dat is niet waar. De dieetcultuur zet vrouwen onder druk om hun lichaam te veranderen omwille van de goedkeuring van anderen. Het is net een schoonheidswedstrijd. Als je niet het juiste lichaamstype hebt, word je misschien niet geaccepteerd door het publiek. Zo zit de wereld niet in elkaar. We kunnen nog steeds vrouwen zijn en gelukkig zijn met ons lichaam. Het is oké om gezond te zijn, maar de dieetcultuur moet sterven. De dieetcultuur heeft ons onrealistische verwachtingen gegeven over hoe een vrouwenlichaam eruit moet zien. Van modellen tot beroemdheden, de meeste beelden en idealen die we te horen hebben gekregen zijn scheefgetrokken. Daarom is het zo belangrijk om de dieetcultuur te doorbreken.

Laat sociale media je leven niet bepalen.

Sociale media is een geweldige manier om in contact te blijven met vrienden, familie en anderen in je omgeving, maar het is niet het centrum van je leven. Je hoeft niet 24/7 op Facebook, Instagram of Snapchat te zitten. Hetzelfde geldt voor sociale media als het gaat om werk. Als je het grootste deel van je werkdag op sociale media doorbrengt, kan het zijn dat je de focus op je werk verliest. Instagram en Facebook zijn geweldige hulpmiddelen, maar ze moeten niet de dingen zijn waar je naar kijkt als je iets anders zou moeten doen. 

Help anderen.

Help anderen waar je kunt. Er zijn zo veel mensen in de wereld die hulp nodig hebben, maar er niet om vragen. Als je iemand ziet die het moeilijk heeft, benader hem dan. Je hoeft je neus niet in hun zaken te steken of hen te veroordelen omdat ze niet in de beste positie in hun leven zijn. Een andere manier waarop je anderen kunt helpen is door een goede luisteraar te zijn. Door naar anderen te luisteren leer je meer over de wereld en hoe andere mensen leven. Het helpt je ook te begrijpen dat niet iedereen hetzelfde leven leidt als jij, wat erg nuttig kan zijn als je probeert je cool girl evenwicht te bewaren.

Conclusie.

De coole meiden zijn diegene die zelfverzekerd zijn, maar ook weten hoe ze kwetsbaar kunnen zijn en anderen kunnen helpen. Ze laten hun leven niet beheersen door de dieetcultuur en ze zijn eigenaar van hun feministische overtuigingen. Ze helpen anderen wanneer ze kunnen en ze tonen kwetsbaarheid maar weten ook voor zichzelf op te komen. Ze weten hoe ze het hoofd koel moeten houden, terwijl ze ook hun cool girl-balans bewaren. En tot slot zijn ze zelfverzekerd zonder verwaand te zijn. De coole meisjes doen

Cool girls zijn degenen die weten hoe ze met alle obstakels in het leven om moeten gaan, wat die ook mogen zijn.